GINOP-1.2.9-20

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ

A „Hátrányos helyzetű Sárrétudvari település felzárkóztatását elősegítő SERVET – 2000 Kft. hozzáadott értéknövelő beruházása” című projekt megvalósításához a SERVET-2000 Kft. 100 %-os támogatási intenzitás mellett 60 000 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című, GINOP-1.2.9-20 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-00097).

Kedvezményezett neve: SERVET-2000 Állategészségügyi, Állattenyésztő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: „Hátrányos helyzetű Sárrétudvari település felzárkóztatását elősegítő SERVET – 2000 Kft. hozzáadott értéknövelő beruházása”
Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-00097
Szerződött támogatás összege: 60.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tartalma:

A fejlesztendő tevékenység jelen projekt keretében a 1721’08 – Papír csomagolóeszköz gyártása; 1729’08 – Egyéb papír-, kartontermék gyártása és 8292 ’08 Csomagolási tevékenység, amely fejlesztéshez jelen projekt keretében a következő gépek kerülnek beszerzésre: 1 db XANTÉ EN/PRESS digitális nyomogép, amellyel nagy sebességű nyomtatás valósul meg rendkívül alacsony nyomtatási költséggel. A nyomógép túlméretes ívekre, illetve tasakokra, redős tasakokra vízálló nyomatok készít, továbbá papír és vinil öntapadók, borítékok, íves karton nyomására alkalmas. 1 db INTEC ColorCut FB9000PRO digitális formakivágó gép, amellyel automatizált csomagolóanyag gyártása valósul meg. Nagy volumenű digitális stancolás és formariccelés hatékonyan, automatikus íves alapanyag beadagolásával. Egyedi kartontermékek, csomagolóanyagok, nyomdatermékek automatizált, formakivágása, formariccelése, biegelése, perforálása végezhető el vele. A rendszer kompakt mérete lehetővé teszi, hogy gyártással foglalkozó kisüzemek is könnyen elhelyezhessék, megindítva a termelékeny ívfeldolgozást. 1 db INTEC ColorFlare 1200 LX effektfóliázó rendszer, amellyel a folyamatos termékfejlesztések során előtérbe került közepes mennyiségben előállított „kézműves” prémium feldolgozott hústermékek és sajtok GC kartondobozos felsőcsomagolásainak előállítása valósítható meg. A csomagolóanyag gyártáshoz innovatív marketing irodát alakítunk ki, így saját felhasználásra is és a környező vállalkozások számára is új kreatív, a kornak megfelelő és modern dizájnú, környezetbarát csomagolást és címkét leszünk képesek készíteni. A projekt keretében a szakmai megvalósításban résztvevő munkatársak bérköltsége kerül elszámolásra. A pályázatban a jelenleg használaton kívüli, korszerűtlen malomépület kerül átalakításra és korszerűsítésre, ahol kialakításra kerül egy innovatív marketing iroda, ahol a Servet-2000 Kft. számára és más cégek számára készítünk új kreatív, a kornak megfelelő és modern dizájnú csomagolásokat. Itt kerül kialakításra a gyártó részleg és a csomagolóanyag raktár. A kialakított új részleggel és a beszerezni kívánt eszközökkel, modern körülmények között szeretnénk lereagálni a piaci igényeket.

Projekt tervezett fizikai befejezése:

2022.08.31.